Helårscamping midt i Østfold

Vel og bra kaller vi oss for "campingplass", men på Utne kan du velge og vrake i både overnattings- og aktiviteststilbud. Vi har luksuriøse leiligheter, motellstandard rom og komfortalbe feriehus.  På Utne har vi også elegante campingvogner til utleie, eller du kan du ta med din egen bobil, caravan eller telt hit. Både sommer og vinter er leie av campinghus, rom eller leilighet et godt alternativ til å bo på hotell.  

Alle har vel vært på campingplass hvor caravaner med egen grunnmur og påbygg er malen. På Utne har vi moderert oss litt, men det mest spennende her er at alle de store fine vognene kan du selv leie og feriere i.  

Du er selvsagt velkommen til å ta med din egen vogn, telt eller bobil.  Har du ingen av delene, kan vi tilby komfortable, nye feriehus med flere soverom, leiligheter m.m.

Kanskje vi kan friste med et opphold i et av våre 8-kant leilighetshus. Her finner du store senger på hemsen med fantastiske madrasser felt ned i solid håndverkskunst, store bad med dusj og toalett. Kjøkken har koketopp og oppvaskmaskin.
Alle leiligheter og hus har TV med flere kanaler hengende på veggen.  

Vil du unne deg noe mer luksus behøver ikke det å koste all verden heller. Vi har store, større og enda større leiligheter for store familier. Her er kingsize dobbeltsenger, vaskemaskin, tørketrommel og TV med 15 kanaler. Til leilighetene hører en egen usjenert terrasse og uteplass, samt fullt utstyrte moderne kjøkken. Det er ikke hver dag du finner alt dette på en campingplass.

Camping ved Svenskegrensen

Sarpsborg er den byen i Norge med fleste soldager i løpet av et år. Det er mer enn været som frister i Sarpsborg. Det er vel ikke noen stor hemmelighet at grunnen til at østfoldinger er så lykkelige, er svenske matpriser. I Østfold snuser, røyker og drikker folk med bedre samvittighet enn folk flest. Fra 1.1.2024 er også avgiften på drivstoff satt ned i Sverige.

Fra Utne Camping til svenskehandel ved Svinesund og Nordby ShoppingCenter er max 30 minutter

 

 

 

Kontaktinfo:

 +47 69147126

 post@utnecamping.no

HER FINNER DU OSS