Helårscamping

Vel og bra kaller vi oss for "campingplass", men på Utne kan du velge og vrake i både overnattings- og aktiviteststilbud. Vi har luksuriøse leiligheter, motell-standard rom og koselige campinghytter.  På Utne har vi også elegante campingvogner til utleie, eller du kan du ta med din egen bobil, caravan eller telt hit. Både sommer og vinter er leie av hytte, rom eller leilighet et godt alternativ til å bo på hotell.  

Alle har vel vært på campingplass hvor caravaner med egen grunnmur og påbygg er malen. På Utne har vi moderert oss litt, men det mest spennende her er at alle de store fine vognene kan du selv leie og bo i.  

Når det er sagt kan du selvsagt ta med din egen vogn, telt eller bobil.  Har du ingen av delene, kan vi tilby en enkel hytte med koselige køyesenger.  

Eller kanskje vi kan friste med et opphold i et av våre 8-kanthus. Her finner du store senger på hemsen med fantastiske madrasser felt ned i solid håndverkskunst, stort bad, oppvaskmaskin ...og HD flat kabelTV på veggen.  

Vil du unne deg noe mer luksus behøver ikke det å koste all verden heller. Vi har store, større og enda større leiligheter. Her har vi king-size dobbeltsenger, vaskemaskin, tørketrommel og tv med 15 kanaler. Til leiligheten hører en egen usjenert terasse og uteplass, samt fullt utstyrt moderne kjøkken. Det er ikke hver dag du finner det på en campingplass.

Camping ved Svenskegrensen

Det er vel ikke noen stor hemmelighet at grunnen til at vi Østfoldinger er så lykkelige, er Svenske matpriser. Vi snuser, røyker og drikker med bedre samvittighet enn folk flest. 

Fra Utne til Svenskehandel på 30 minutter

 

 

 

Kontakt info

 +47 69147126

 post@utnecamping.no

HER FINNER DU OSS