Sarpsborg apartments

For den som trenger mer plass og større frihet enn det hotellene kan tilby har Utne gode og luksuriøse leiligheter i flere størrelser. 

 

Alle leilighetene er fullt utstyrt med nye og komfertable madrasser (2023), kjøkkenapparater, inkludert oppvaskmaskin, kjøleskap, kaffetrakter, mikrobølgeovn, safe, støvsuger, air condition, dusj, toalett, og har en fin uteplass med egen inngang. Gratis Wi-Fi og 18 TV-kanaler er også tilgjengelig, samt gratis parkering.

Leilighetene har dyner og puter, men trekk kan medbringes eller leies hos oss for kr 150,- pr sett, inkludert et stort badehåndkle.

Vi har i tillegg Weber griller til å låne ut til alle leiligheter (gass må kjøpes i resepsjonen for kr 100,- pr grilling).

To av leilighetene er også tilpasset for personer med nedsatt funksjonsevne (Leilighet-D-E og Leilighet-K-2). Booking av disse leilighetene krever en spesiell forespørsel ved å bestille telefon +47 69147126.

Hunder og katter er velkomne mot et tillegg på kr 295,- (engangssum). 

Barn under 1 år kan bo gratis, men voksne må betale full pris. Gratis barnesenger er tilgjengelige.

Vi tilbyr deg 30% rabatt ved bestilling av minst 30 netter. Dette er et flott alternativ for firmaer som har oppdrag i Østfold, eller for personer som trenger et lengere opphold.

 

Leiligheter med 3 soverom

Leiligheter med 2 soverom

Leiligheter med 1 soverom

Leiligheter med stor og liten hems